Search (Don't Edit)

Постоянные читатели

CUTI-CUTI HATYAI


Orait kali ni nak story sikit pengalaman aku bercuti kat Hatyai pada awal tahun 2012 yang lepas. Kalau korang nak tau 'time' aku bercuti tu la yang  berlakunya kejadian letupan bom kat McDonald's Hatyai. Memang aku ngan rombongan yang ke sana bernasib baik sebab malam sebelum letupan kami dah pun bertolak ke tempat lain iaitu ke Krabi. Maha suci Allah yang telah melindungi kami sekalian.

Pemandangan sehari sebelum tragedi letupan




Walaupun aku dah pun penah ke luar negara, tapi aku masih teruja bila berada kat Hatyai ni. Maklumla, walaupun aku ni anak kelahiran Perlis yang tak memerlukan passport untuk masuk ke negara ni, inilah pertama kalinya aku sampai ke sini setelah hampir 3 dekad aku hidup dan asyik dapat baca saja 'taxi to Hatyai' tapi tak tau pun mcamana keadaan di sana. Bagi aku Perlis dan Hatyai dari segi suasana, suhu dan cuaca adalah sama.Aku tak tau apa yang menyebabkan aku teruja tapi aku memang sangat enjoy.

Akhirnya sampai juga kat Krabi. Ni kat dalam hotel . 4 jam jugak dari Hatyai. 


So, ini la kenderaan yang digunakan untuk ke pantai Krabi


Bot-bot untuk kitorang naik


Aku mabuk laut 'time' ni...adess!


Well, kitorang scuba diving. Air ni tak terlalu masin sangat.



Air dia memang jernih


Dah macam patung lilin. Orang 'real' ni

2 комментария:

  1. Terima kasih en. Ben sebab sudi singgah di blog saya yg tak seberapa ni . Sgt excited sebab en.ben yg petama jadi member

    ОтветитьУдалить

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg

->