Постоянные читатели

on Leave a Comment

HARI ESOK YANG MASIH MENJADI TEKA-TEKI

Lusa adalah hari yang amat genting buatku. Ini kerana aku akan menghadapi satu temuduga. Berdasarkan pengalaman aku, aku boleh dikatakan sering gugup ketika temuduga.  Panel yang temuduga aku pun mungkin perasan yang wajahku sedikit berkerut seolah-olah risau. Kadang-kadang soalan yang diajukan panjang tetapi jawapan yang mampu keluar dari mulutku amat ringkas dan tak berapa padat. Itulah aku kebiasaannya. No wonder la dalam banyak-banyak temuduga hanya beberapa saja yang berjaya (aku dah banyak pengalaman kerja sebenarnya). Tapi kali ni agak berbeza kerana ada 2 sesi sekaligus. Jika aku berjaya lepas yang pertama, temuduga yang kedua pula menanti. Aku tak tau adakah aku berjaya untuk temuduga kali ni kerana aku sepatutnya sudah banyak pengalaman dan tahu selok-belok atau lenggok soalan yang aku ditujukan kat aku nanti. Sama-samalah kita tunggu. ( saya, anda dan mereka )

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg