Постоянные читатели

on Leave a Comment

REVIEW PERMAINAN VIDEO 'SHADOW OF THE COLLOSUS'


Kalau korang nak main permainan video yang top ranking di pasaran, aku 'recommand' game ni 'Shadow of The Collosus'. Pada  pandangan peribadi aku, game ni antara yang terbaik selepas Grand Theft Auto. Aku memang minat game-game yang mencabar minda dan juga mempunyai jalan cerita yang menarik macam shadow of the collosus ni. Aku tag game ni sebagai 'pengorbanan' . Jumlah bintang yang aku bagi ialah 5 bintang. Terdapat beberapa 'reason' kenapa aku kata game ni best. Berikut adalah faktor yang terdapat dalam game yang menyebabkan ianya best.
  • Hubungan yang erat antara manusia dan haiwan iaitu kuda
  • Cinta sejati yang tidak berbelah bagi sehingga nyawa menjadi taruhan
  • Penuh strategi di samping penyampaian cerita yang menarik
  • 'Motion' yang 'smooth' dan kreatif. Grafik yang sangat teliti.
Nak main game ni kena banyak sabar. Kalau dah rasa tak sabar dan malas nak fikir lagi cane nak menang level, boleh la ke www.youtube.com dan tengok upload video orang yang dah lepas level-level yang terdapat dalam game ni. Semua ada 16 level which means 16 collosus. 

Dalam game ni juga terdapat beberapa 'rahsia'. Antaranya :


  • 'Temple' dalam game ni sebenarnya boleh dipanjat sampai kat atas.
  • Ada 'secret garden' yang ada pokok-pokok berbuah. Tapi buah tu beracun.Kalau nak makan jugak boleh guna panah untuk ambil buah.
  • Ada sejenis burung helang nama dia Loki. Kita boleh pegang dia dan dia akan bawa kita terbang di udara.
  • Ikan dalam air pun boleh tolong kita berenang. Sama juga kena pegang badan ikan tersebut.
  • Kalau kita naik jambatan yang mula-mula kita datang sampai penghujung dia, gambar sekeliling akan 'blur' sikit.


Kat sini saya ada sediakan game untuk kaki gamer sekalian. Game yang mudah dan santai je. Tak perlu perah otak sangat macam game 'Shadow of The Collosus' ni. Kalau nak boleh cuba main kat sini GAME


0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg