Постоянные читатели

on Leave a Comment

SEOLAH-OLAH TAK WUJUD

Kesian blog aku ni, dah la ada 2 saja follower, pastu visibility score google pun baru je naik dari 30 peratus lebih ke 60 peratus lebih. Seolah-olah blog aku ni tersorok kat celah-celah hutan belantara. Sadis. Wahai blog, kesian kat ko. Tak pe la blog, selagi aku hidup , aku akan terus update ko. Don't worry. Sape-sape yang memang nampak blog aku tapi buat-buat tak nampak, aku hormati pendirian korang. Dah nak wat cane kan? Takkan aku nak paksa pulak . Kepada En. Ben Ashaari yang mula-mula jadi member kat blog saya, terima kasih banyak-banyak. Budi En.Ben hanya tuhan sahaja yang dapat membalasnya. Akhir kata, sambutlah salam blogger kepada semua blogger di Malaysia dan di saentaro.

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg