Постоянные читатели

on Leave a Comment
tadi gi kenduri sempena raya korban. tuan rumah jamu daging korban. nasi and daging and water, semua sedap belaka. tapi walaupun sedap makanannya, perasaan aku tak sedap mana pun . lepas hantar makan kat adik aku dan hantar mak aku balik, aku keluar balik ngan adik bongsu .kitorang gi merayau kat mall lagi. aku nak belikan dia roller-blade. aku ingatkan murah je .sekali tokey dia cakap RM500 lebih. terus cancel. pastu ingat nak beli helicopter control gantikan adik aku tu punya yang lama sebab aku bagi rosak. tengok-tengok lagi mahal dari first seurvey aku kat mall yang lain. pun aku terpaksa cancel jugak. amoi kat kedai tu tak la lawa sangat, biasa saja. tapi aku terasa hati sebab dia cakap ngan aku macam nak marah. memang la kat aku ni takde ape yang menarik, tapi jangan la hina aku camtu. semua pempuan kalau ada rupa , suke sangat cakap ngan aku macam aku takde kat depan dia. bukan aku nak ngorat, cumanya lumrah la kalau barang cantik orang akan rasa senang hati. tapi tak semestinya orang berkenan nak beli. tah hape2 la orang pempuan ni. tak faham aku

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg