tadi gi kenduri sempena raya korban. tuan rumah jamu daging korban. nasi and daging and water, semua sedap belaka. tapi walaupun sedap makanannya, perasaan aku tak sedap mana pun . lepas hantar makan kat adik aku dan hantar mak aku balik, aku keluar balik ngan adik bongsu .kitorang gi merayau kat mall lagi. aku nak belikan dia roller-blade. aku ingatkan murah je .sekali tokey dia cakap RM500 lebih. terus cancel. pastu ingat nak beli helicopter control gantikan adik aku tu punya yang lama sebab aku bagi rosak. tengok-tengok lagi mahal dari first seurvey aku kat mall yang lain. pun aku terpaksa cancel jugak. amoi kat kedai tu tak la lawa sangat, biasa saja. tapi aku terasa hati sebab dia cakap ngan aku macam nak marah. memang la kat aku ni takde ape yang menarik, tapi jangan la hina aku camtu. semua pempuan kalau ada rupa , suke sangat cakap ngan aku macam aku takde kat depan dia. bukan aku nak ngorat, cumanya lumrah la kalau barang cantik orang akan rasa senang hati. tapi tak semestinya orang berkenan nak beli. tah hape2 la orang pempuan ni. tak faham aku

评论

此博客中的热门博文

Maksud Kod Di Penyata Resit ATM

Tarikh Tayangan Filem Melayu Terbaru

Pesan Dari Tuhan (Cereka Ahad TV3)