Постоянные читатели

on Leave a Comment

SAKIT GILE

Tadi tak semena-mena belakang aku sakit gile. Macam ada angin yang terperangkap dalam badan dan tak leh keluar langsung dari mana-mana rongga badan .(takleh nak buang angin mahupun sendawa). Tak tau le angin ke apa. Memang tak keruan aku dibuatnya tadi. Last-last aku ternampak buah mata kucing. Aku pun try makan , mane tau kot-kot leh jadi penawar. Elok aku telan je sebiji, terus sakit belakang aku ni beransur lega. Pastu aku pun minta tolong adik bongsu aku sapu minyak angin dan urut. Sedap tol dia urut. Ada bakat mengurut. Sekarang dah lega banyak. Alhamdulillah....

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg