Search (Don't Edit)

Постоянные читатели

TERMINAL BAS AMAN JAYA, MERU, IPOH

Baru beberapa bulan saja aku tinggalkan Ipoh, dah macam-macam projek pembinaan  siap dibangun bagai cendawan tumbuh. Antaranya ialah terminal bas Aman Jaya ni, dah macam terminal lapangan terbang aku tengok. Antara terminal bas tercanggih jugak la. Projek ni bernilai RM38 juta dah siap sepenuhnya bulan Jun 2012. Aku singgah sini sebagai transit sebelum bergerak ke lokasi seterusnya.


 Dari luar Terminal
 Bahagian dalam terminal 
 Food Court terminal (sorry sebab gambar blur, tangan tak diam haha)
 Ada arcade game kat dalam terminal
 Pemandangan dari  atas terminal
 Pasaraya Mydin ni pun baru dibina, betul-betul di hadapan terminal Aman Jaya
 Siap ada screen yang ada status Departure, Delay, Arrival. Macam terminal lapangan terbang
 Brader jaket hijau tu dah macam pegawai imigresen yang cek passport kat lapangan terbang
Macam boarding area kat lapangan terbang

Sekian sahaja berita travels saya untuk kali ini. Jumpa lagi!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg

->