Постоянные читатели

on Leave a Comment

THEY ARE VAMPIRES!!

Boleh tahan jugak la cerita 'the twilight'. Aku cuma dah tengok Saga, New Moon dengan Breaking Dawn pt1 je. Tah bila baru nk tengok pt2 pulak. Tak silap aku filem ni diolah dari sebuah novel dan pengarangnya seorang wanita. Patut la ada jiwa2 sikit, hehe..Maaf ye kalo ade pihak terase. Takde niat. So aku dah dapat 'shot' yang paling aku nak . Comel kan gambar kat atas ni.(comel sebab perempuan ke? tahla). Tapi yang pasti tetiba lak ada lebihan ruang kat bawah tu dan aku malas nak edit. Sebenarnya takde apa sangat entry kali ni, sebab tu taruk gambar kat atas ni alang-alang dah terjumpa kat dalam document.

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg