THEY ARE VAMPIRES!!

Boleh tahan jugak la cerita 'the twilight'. Aku cuma dah tengok Saga, New Moon dengan Breaking Dawn pt1 je. Tah bila baru nk tengok pt2 pulak. Tak silap aku filem ni diolah dari sebuah novel dan pengarangnya seorang wanita. Patut la ada jiwa2 sikit, hehe..Maaf ye kalo ade pihak terase. Takde niat. So aku dah dapat 'shot' yang paling aku nak . Comel kan gambar kat atas ni.(comel sebab perempuan ke? tahla). Tapi yang pasti tetiba lak ada lebihan ruang kat bawah tu dan aku malas nak edit. Sebenarnya takde apa sangat entry kali ni, sebab tu taruk gambar kat atas ni alang-alang dah terjumpa kat dalam document.

评论

此博客中的热门博文

Maksud Kod Di Penyata Resit ATM

Tarikh Tayangan Filem Melayu Terbaru

Pesan Dari Tuhan (Cereka Ahad TV3)