Постоянные читатели

on Leave a Comment
Fuh! Lega betul hari ni. Lepas juga beban yang aku tanggung. Boleh kata 80% kerja aku hari ini 'smooth' . Tapi jiwa kosong ni macam biasa la, tak ku rawan. Habis kerja budak-budak ajak gi minum pulak. Tak ape la sebab aku dah penah janji nak minum ngan dorang, so aku pun join. Tapi macam biasa la, peranan aku sebagai pendengar dan pemerhati. Sekali-sekali bersuara, tu pun kalau ada pertanyaan. 'Time' nak balik tiba-tiba ada sorang driver pempuan 'honk' kat aku. Pastu dia tunjuk-tunjuk kete aku. Ingatkan apa dia, rupanya ada fail ngan pencil case aku kat atas bumbung kete, lupe ambik. Haha. Selambe katak je aku bawak kete. Ingatkan ape la. Tengok kat belakang kete takde ape pun. Yang best tu, aku ingat pempuan tu nak ngorat aku ke ape ( bajet hot le aku kan hehe). Aiseh.Sampai umah adik aku ngan sepupu tengah dok 'prepare' hantaran nikah. Mesti 'excited' sepupu aku tu. Sepatutnya la, takkan tak excited pulak kan nak kawin. Pastu sepupu aku tu cakap dia nak balik kampung esok. Aku pun selambe je jawab 'balik la'. Pastu dorang ketawa.

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg