Постоянные читатели

on Leave a Comment

HARI YANG MENGECEWAKAN

Setelah apa yang berlaku, hari ni aku putuskan aku nak berenti sekejap dari bekerja dengan internet. Tadi bangun-bangun pagi aku tercari-cari spec mata aku. Last-last aku terpijak spec aku sendiri sampai patah. Spec dah la mahal. Pastu dah lama tak kena 'dhiorrhea' ,pagi ni pulak boleh terkena. Memang tak selesa gile sekarang. Hari ni kalau aku pakai internet pun just untuk aku siapkan tugasan aku ni. Dah tua-tua camni pun tak habis belajar lagi. Nak buat camno, lain orang , lain tulisan hidupnya. Telah tertulis yang aku masih belajar pada umur yang dah dikategorikan pertengahan ni. Cepatnya masa berlalu... Internet ni memang banyak faedah sebenarnya kalau digunakan dengan cara yang betul. Tapi tak semua yang menggunakan dengan betul. Sebab tu internet juga boleh berubah kepada keburukan jika disalahguna.

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg