Постоянные читатели

on 2 comments

KELEBIHAN ORANG YANG TAK TAU MANA-MANA

Terdapat beberapa kelebihan bagi orang yang tak tahu mana-mana (loghat Kedah, maksudnya tak tau apa-apa yang sedang dikatakan atau dikaitkan dengan dirinya)

  • Dia tak payah risau samada orang tu suka atau tak kat dia
  • Sentiasa berfikiran positif kerana menyangka kebanyakan orang sukakannya
  • Kurang risiko terkena penyakit kronik akibat terlalu memikirkan percakapan orang
  • Tidak lekas melatah
Walaubagaimanapun, terdapat juga keburukannya. Antaranya:

  • Kurang peka atau lemah dalam menafsirkan sesuatu
  • Tiada kebolehan meramal sesuatu dengan tepat
  • Cenderung di benci oleh orang-orang tertentu
Sekian.

2 комментария:

  1. its me.. orang kata hana xda perasaan.. blur je. kkdang orang nak kata apa pun kata la.. hana buat bodo je

    hahaha ok kan xla cepat terasa hati sangat

    ОтветитьУдалить
  2. oyeke..same la macam kite juga. tapi kadang-kadang je sebab kite ni selalu diam..

    ОтветитьУдалить

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg