Постоянные читатели

on Leave a Comment

LINE PROBLEM LAGI

Dah masuk hari ketiga, line telekom tak elok jugak. Ape teruk beno servis diorang ni? Lantak la kalau ada orang telekom yang baca ni, memang nak bagi baca pun. Dah tiga hari, can you imagine? Hari first tak datang takpe la, mungkin sibuk ke apa. Hari kedua kata dia hantar technician, satu hari aku tunggu, tak datang juga. Hari ketiga datang , dia cakap tak boleh panjat sebab pokok depan rumah halang. Ni tak termasuk hari yang aku report guna internet. Mau dah 5 hari termasuk hari ni. Aku report hari Ahad itu hari, hari Isnin malam baru call aku cakap tak dapat datang sebab hujan lebat. Pastu kata esok pagi-pagi lagi nak datang, sampai ke petang aku tunggu baru call tanya aku ada tech datang ke tak. Pastu esoknya Rabu dia datang sendiri. Tak boleh jugak buat sebab pokok halang. Hari ni tak tau la datang ke tak. Boleh buat ke tak. Tiga hari la kiranya masalah line ni kan?

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg