LINE PROBLEM LAGI

Dah masuk hari ketiga, line telekom tak elok jugak. Ape teruk beno servis diorang ni? Lantak la kalau ada orang telekom yang baca ni, memang nak bagi baca pun. Dah tiga hari, can you imagine? Hari first tak datang takpe la, mungkin sibuk ke apa. Hari kedua kata dia hantar technician, satu hari aku tunggu, tak datang juga. Hari ketiga datang , dia cakap tak boleh panjat sebab pokok depan rumah halang. Ni tak termasuk hari yang aku report guna internet. Mau dah 5 hari termasuk hari ni. Aku report hari Ahad itu hari, hari Isnin malam baru call aku cakap tak dapat datang sebab hujan lebat. Pastu kata esok pagi-pagi lagi nak datang, sampai ke petang aku tunggu baru call tanya aku ada tech datang ke tak. Pastu esoknya Rabu dia datang sendiri. Tak boleh jugak buat sebab pokok halang. Hari ni tak tau la datang ke tak. Boleh buat ke tak. Tiga hari la kiranya masalah line ni kan?

评论

此博客中的热门博文

Maksud Kod Di Penyata Resit ATM

Tarikh Tayangan Filem Melayu Terbaru

Pesan Dari Tuhan (Cereka Ahad TV3)