Search (Don't Edit)

Постоянные читатели

PENGAKUAN

Aku ada satu 'addiction', tapi maybe bukan 'addiction', mungkin lebih kepada 'habits' . Aku sekarang dah jadi seorang perokok. Dulu aku merokok 'just occasionally' , sekarang boleh kata hari-hari dan banyak kali. I think I'm heading to breakdown. Aku dah tak dapat 'cope' lagi dengan keadaan aku sekarang. Mungkin kerana kekecewaan yang sering berlaku menyebabkan keadaan aku jadi macam sekarang. Seperkara lagi, sakit dalam dada aku ni tak pernah reda walaupun aku tak merokok. Jadi padaku sama saja walau aku merokok ataupun tidak. Bukan masalah merokok yang menjadi punca, tapi kerana kepercayaan aku kepada semua pengamal perubatan yang telah aku jumpa. 'Gangguan' lah yang  menyebabkan aku sering sakit-sakit. Setakat ni belum lagi aku berjumpa 'jodoh' dengan pengamal perubatan yang benar-benar dapat menyembuhkan penderitaan yang aku tanggung sejak sekian lamanya ni. Aku masih muda, tapi gerak hati aku seolah-olah mengatakan aku takkan lama. Ya, aku memang 'weirdo' . Tak perlu diucapkan lagi kerana aku sering dicap begitu. But who can really know what I'm going through. Someday when I'm gone, they will know what has happened in this tragical life of mine.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg

->