SIAPA 'FOLLOWER' BLOG ANDA?

Kadang-kadang blog kita ni takde sape pun nak follow. Salah satu faktornya adalah kerana isi kandungan blog yang tidak menarik perhatian. Tapi macammana pula, tiba-tiba ada 'anonymous' yang tiba-tiba nak jadi follower blog kita? Apa anda rasa? Ada tak kemungkinan dia tu 'spy' kita? (khas untuk blog yang tidak dedah identiti blogger seperti blog saya ni). Besar kemungkinan dia tu 'spy' kita. Tapi cek nak habaq kat sini, kalau hangpa nak kenai sapa kami, hangpa bagitau la sapa hangpa noo...

评论

此博客中的热门博文

Maksud Kod Di Penyata Resit ATM

Tarikh Tayangan Filem Melayu Terbaru

Pesan Dari Tuhan (Cereka Ahad TV3)