Постоянные читатели

on Leave a Comment

SIAPA 'FOLLOWER' BLOG ANDA?

Kadang-kadang blog kita ni takde sape pun nak follow. Salah satu faktornya adalah kerana isi kandungan blog yang tidak menarik perhatian. Tapi macammana pula, tiba-tiba ada 'anonymous' yang tiba-tiba nak jadi follower blog kita? Apa anda rasa? Ada tak kemungkinan dia tu 'spy' kita? (khas untuk blog yang tidak dedah identiti blogger seperti blog saya ni). Besar kemungkinan dia tu 'spy' kita. Tapi cek nak habaq kat sini, kalau hangpa nak kenai sapa kami, hangpa bagitau la sapa hangpa noo...

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg