关注者

GIVEAWAY RINGKAS

UPDATE : 30/8/2013

Hadiah ditambah lagi!!

Tak tau nak watpe tengah2 malam, so ingat nak bagi la sikit GIVEAWAY, memandangkan tak penah sekali pun dapat sambutan. So nak try lagi sekali jugak sampai ada yang nak join. Boleh kan?

Hadiah adalah wang tunai dan merchandise seperti di bawah :

Tempat #1 = Topup / Cash RM 50
Tempat#2  = Sebuah novel (masih berbalut dan baru) bertajuk 'Isteri Separuh Masa'
Tempat#3  = Set pensel warna 12 batang jenama "NICO President", 6 batang pensel, 1 sharpener dan  eraser.
Tempat#4 dan #5  = Keychain
Saguhati : Digital Tasbih

Caranya :

1 ) Copy paste banner kat bawah ni :


2 ) Buat entry tentang GIVEAWAY dari blog KISAH SEORANG PENGEMBARA JALANAN ini.
3 ) Follow blog KISAH SEORANG PENGEMBARA JALANAN
4 ) Follow juga fanpage ini http://facebook.com/akuhidupdalamgreens 5 ) Tinggalkan link entry di ruang komen.
6 ) Kepada yang tiada Facebook, boleh follow di Google+. 
7 ) Pemenang akan diumumkan sebaik sahaja GIVEAWAY tamat.
8 ) Penganjur mensasarkan 100 orang peserta dapat join GA kali ini. Walaubagaimanapun ia bukanlah pra-syarat utama bagi penganjur dan GA masih boleh ditamatkan walaupun peserta tidak mencapai 100.
9 ) Sila war-warkan GA blog Kisah Seorang Pengembara Jalanan supaya TARIKH TAMAT GA dapat dipercepatkan.


TARIKH MULA  : 18.6.2013
TARIKH TAMAT : 31.8.2013

Itu saja syaratnya. Mudah kan? So apa tunggu lagi. Join sekarang OK?

JOM TENGOK HADIAH

SENARAI PESERTA TERKINI

SENARAI PEMENANG

7 条评论:

  1. Want to watch box office movies in full with no cost. Check out http://twentie.
    com/movies I put together hot movies on a weekly basis.

    Unlock the channel and you're redirected to the secret website.

    Also visit my blog: Movies Share

    回复删除
  2. boleh. dengan syarat follow saya di Google+

    回复删除
    回复
    1. Done ...

      Saya join ...

      http://jombercontest.blogspot.com/2013/07/giveaway-dari-blog-kisah-seorang.html

      删除
  3. eh?komen takde ea?huhuhu...rasa macam dh tinggal link dh.takpe2x..bg lagi :)
    http://akuayut.blogspot.com/2013/07/ga-kisah-seorang-pengembara-jalanan.html

    回复删除
  4. tertarik bila tgk ada hadiah novel tp novel tu dah ada..hoho..

    回复删除
  5. ada hadiah lain lagi yang menarik. lihat: http://filemtempatanterbaik.blogspot.com/2013/07/senarai-hadiah-untuk-pemenang-giveaway.html

    回复删除

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Blogger 提供支持.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg

->