Постоянные читатели

on Leave a Comment
Asal update entry blog atau status facebook , mesti bab2 yang agak negatif atau menyedihkan je aku ni kan? Hmm...Ini lah aku sebenarnya, sebab aku takde sape2 nak ngadu. So korang yang tengah bace boleh la agak2 atau dapat pembayang tentang ape yang bakal aku ceritakan ni. Jangan terus baca kalau tak suke. Sorry sebab aku terlampau 'direct' dalam hal ni. Sekali lagi aku tekankan, inilah aku . Baiklah, inilah ceritanya...

Aku sebenarnya tak tahu mengapa aku sering rasa seperti orang memandang dengan pandangan sinis terhadap aku. Dan aku terus benci jikalau orang itu berpandangan sinis terhadap aku buat pertama kalinya dalam hidup orang tersebut mengenali atau melihat aku, tanpa kenal dengan aku terlebih dahulu. Ini kerana, aku sangat teramat sukar menerima kesilapan manusia. Maafkan aku...

'First impression' adalah sangat penting bagi aku. Jika sejak mula lagi orang telah menunjukkan sikap benci atau menyampah kat aku, kemudian menyesal kerana tersilap sangka, memang aku tak dapat maafkan. Bayangkan seorang yang tersalah menerima hukuman akibat salah sangka. Dia terlantar di hospital dan kritikal. Siapa yang nak mengaku bertanggungjawab setelah tahu dia tak bersalah? Tiada siapa yang akan mengaku sebaliknya tunding-menunding jari yang berlaku. Inikah yang kita mahukan? Akibat terlalu mengikut emosi dan hawa nafsu , orang lain yang tak bersalah jadi mangsa.

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg