Search (Don't Edit)

Постоянные читатели

Ciri-ciri mangkuk hayun

Berikut adalah ciri-ciri orang yang jatuh dalam senarai 'mangkuk hayun' :


  • Buat salah tapi tak nak mengaku. Rasa diri betul sedangkan semua orang kate dia salah. Salah dari sisi undang-undang dan agama.
  • Buat kereta atau motosikal bunyi ekzos bising. Kalau sederhana kuat tak pe lagi , tapi kalau sampai cukup 44 orang maki, apehal...
  • Kalau dalam geng, jalan ramai-ramai, berani lak cari pasal ngan budak yang jalan berdua atau sorang-sorang. Lebih teruk lagi bila orang yang dia cari pasal tu takde kene mengena langsung dengan dia. Kawan pun bukan, saudara jauh sekali...
  • Masa berkawan janji sehidup semati. Bila dah mati, ditinggal mati seorang diri. Mati katak. Dah polis tengah 'rush' 'time' tu. Ape lagi...dia pun cabut...
  • Kalau kita cakap dia kurang hajar, telinga dia jadi panas. Tapi dah memang kurang ajar dengan orang tua, perkataan ape lagi yang sesuai?
  • Bila ramai-ramai tengah gaduh, dia pun masuk. Konon nak tunjuk dia pun sama tak puas hati. Tapi bila semua kena cekup, dia mula nangis, mula teringat mak bapak.....gangster jenis apekejadahnyesemueni?
  • Memang kaw-kaw dia belasah budak tu. Last2 baru tau budak tu tak salah. Lepas tu tak minta maaf, cuba buat helah. Cakap macam ke .....putar belit.


Belajarlah tentang sensitiviti. Jangan terlalu mengikut perasaan terutama kepada golongan remaja. Jangan sampai tergolong dalam gologan seperti di atas.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg

->