Постоянные читатели

on Leave a Comment

Hari ni aku ade jamuan

Pukul 12 tgh jap g ade jamuan. Makan makanan vegetarian . Sedap tak? Tak pernah pun try. Ini kali pertama. Nak try tengok la cane. Agakw sayur je ke smua? Kalau takde daging, mungkin sayur, bijirin dan gandum la kot. Kalau nasik takde lauk sedap ke? Ape2 pun tengok je la nanti.

Actually semalam aku dah melepasi sesuatu yang sukar. Aku gembira la jugak. Cuma aku agak risau tentang hasilnya. Entah lah. Mudah-mudahan aku di pihak yang benar dan tuhan bersamaku. Aku ingat nak celebrate. Tapi dengan siapa :(.

Setakat ni boleh kata semua usaha aku agak tak menjadi. Aku belum pernah merasa kepuasan sebenar atas segala usaha yang telah aku buat. Aku masih tercari-cari kepuasan sebenar. Bila segala yang aku buat tak berapa menjadi, ini la yang aku buat. Menaip....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg