Постоянные читатели

on Leave a Comment

Bengong tul

Hampeh sangat rasa. Mak aku punye pasal la ni. Sibuk sangat desak aku suh antar borang tu cepat2. Kalau dapat pun belum tentu aku nak pegi. Aku dah penah dengar cakap dia dulu, last2 aku tak ke mana dan tak happy pun. Aku taknak taruk name keje aku sekarang kat borang tu. Ingat nak tulis kerja sendiri je. Tapi nak cepat punye pasal, malas nak dengar mak aku bunyi lagi pasal borang tu, terus aku tulis tak fikir dulu. Terlupa nak tulis kerja sendiri sebaliknya aku tulis kerja aku sekarang. Aku rasa macam nanti orang kat situ mesti tengok borang aku tu sebab kat situ ade kawan aku jugak. Kawan biasa, bukan kawan rapat. Kawan biasa ni tak sama macam kawan rapat. Kawan rapat boleh kita suh dia simpan rahsia ke ape ke. Kawan tak rapat memang dia nak tau sangat la pasal kita sebab kita tak penah bagitau dia. Hampeh...hampeh ,....runsing!!

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg