Bengong tul

Hampeh sangat rasa. Mak aku punye pasal la ni. Sibuk sangat desak aku suh antar borang tu cepat2. Kalau dapat pun belum tentu aku nak pegi. Aku dah penah dengar cakap dia dulu, last2 aku tak ke mana dan tak happy pun. Aku taknak taruk name keje aku sekarang kat borang tu. Ingat nak tulis kerja sendiri je. Tapi nak cepat punye pasal, malas nak dengar mak aku bunyi lagi pasal borang tu, terus aku tulis tak fikir dulu. Terlupa nak tulis kerja sendiri sebaliknya aku tulis kerja aku sekarang. Aku rasa macam nanti orang kat situ mesti tengok borang aku tu sebab kat situ ade kawan aku jugak. Kawan biasa, bukan kawan rapat. Kawan biasa ni tak sama macam kawan rapat. Kawan rapat boleh kita suh dia simpan rahsia ke ape ke. Kawan tak rapat memang dia nak tau sangat la pasal kita sebab kita tak penah bagitau dia. Hampeh...hampeh ,....runsing!!

评论

此博客中的热门博文

Maksud Kod Di Penyata Resit ATM

Tarikh Tayangan Filem Melayu Terbaru

Pesan Dari Tuhan (Cereka Ahad TV3)