Постоянные читатели

on Leave a Comment

Keletihan...

Agak keletihan jugak aku kerja dengan internet ni. Sape kate keje dengan internet ni mudah? Memang la nampak mudah sebab asyik menghadap PC online je, tapi sebenarnya sangat memenatkan dari segi penggunaan kepale hotak untuk berfikir.

Sejak beberapa hari ini aku buat kerja yang sama. Upload, upload dan upload. Tapi kerana belum rezeki, semua yang aku upload tu tak memberi pulangan kepada aku. Memang penat la jawapnyer,,,,

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg