Постоянные читатели

on Leave a Comment

Kenapa entry aku selalu citer sedih.

Orang tanya 'kenapa entry dia ni asyik citer sedih je' ? . Kalau nak tau, entry aku ni citer sedih sebab aku tak happy la. Aku bukan jenis yang extrovert atau outstanding. Dan aku bukannya sedang dalam episod percintaan. In fact aku tak pernah pun bercinta. Umur dah 3 dekad lebih. Aku rasa kalau umur aku tapi belum kahwin pun mesti pernah bercinta. Tak kisah la tak kawin sebab frust ke ape. Memang ade gak orang macam aku ni tapi jarang la. Kemurungan yang makan tahun ni sebenarnya perlahan-lahan menjejaskan kesihatan aku. Ingat lagi mase aku tadika dulu-dulu, arwah tok wan amik aku. AKu nangis sebab tok wan amik aku lambat. Jiwa aku halus. Aku sensitif. Aku manja. Aku tak ganas. Kalau aku ganas pun mungkin sebab aku kurang perhatian.

P.S 1 : Lagenda Budak Setan : AKU BUKAN MENCARI PEREMPUAN, TAPI AKU MENCARI CINTA.

P.S 2 : Sememangnya cinta terhadap Ilahi itu cinta yang hakiki. Tetapi ia berbeza dengan cinta terhadap makhluk. RAMLI AWANG MURSYID. ''Bagaikan Puteri''

Wanita mungkin suke dengan entry ni. Mungkin.....

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg