Постоянные читатели

on Leave a Comment

WINDOWS 8 Yang Sangat Leceh




Aku serik dengan WINDOWS 8 ni. Nak wat caner. Dah beli komputer baru, WINDOWS pun baru la jugak. Tapi tu la masalahnye...Salah aku jugak sebab terlupe nak buat 'manually update window' . So bende alah WINDOW tolong buatkan untuk dirinya sendiri . Kisah bermula pada suatu hari apabila aku ON komputer seperti biasa . Tiba-tiba kat STARTUP screen tertulis ' WINDOWS WILL BE RESTARTED IN 2 DAYS' . Bayangkan...2 Days!! Memang akan tergendala la semua keje. Bende dah canggih, tapi bersepah dengan masalah. Korang nak tau hari ni hari ke bape dah? Dah nak masuk hari keempat. So, berhati-hati la kalau korang pakai windows baru yang amat melecehkan ni.

P.S : Sebelum ni nak beli yang jenis TOUCH SCREEN sebab windows 8 ni memang DESIGN untuk TOUCH SCREEN. Tapi dalam hari tu ade je tak kene. Tak sesuai antara BUDGET dan INSTALLMENT lah, takde stok lah ( tapi letak gak kat DISPLAY). Tah hape-hape. Dua2 model yang aku nak tu tetibe takde dalam stok. Last2 yang aku dapat adalah komputer yang takleh TOUCH SCREEN dan bermasalah selepas hampir seminggu guna. Mengapalah jadi sebegini. Aku tak faham..............

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg