Постоянные читатели

on Leave a Comment

Aku masih banyak mase lagi takde ape yang nak dikejarkan

Aku dah masuk 31 tahun april lalu. Masih bujang. Single and available. Secara fakta, aku sukar mendapatkan pilihan hati.

Umur aku tak sama dengan penampilan. Ramai yang ingat aku masih 20-an. Ramai yang meneka umurku 22 tahun. Sebahagian lain meneka 25 atau 26. Kerana aku suka menyuruh mereka meneka umurku bila tiba-tiba umurku ditanya secara tidak rasmi.

Ya, memang suatu advantage untuk aku. Nampak muda. Dan kerana aku nampak muda ni juga la ada mangkuk hayun yang tak reti nak respect orang macam aku.

Itu la maksud aku. Masih muda dan takde ape yang nak dikejarkan. Sebenarnya ni adalah quote dari filem 29 februari. Masih banyak mase. Tapi bukanla bermaksud ajal pun aku dapat lengahkan.

Ironinya aku ni amat pemalu walaupun perempuan dah bagi line. Susahnya. Bini orang pun suke kat aku. Anak dara sunti pun suka kat aku. Maklum la, cikgu dia cute. Fakta bukan auta.

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg