Buntu untuk memilih

Aku ade 2 blog. Lagi satu blog PR 0. Blog ni PR 3. Masalahnya walaupun PR 3, Alexa Rank dia berjuta-juta. Blog aku lagi satu tu Alexa Rank dia 400 ribu lebih je. Sekarang ni aku tengok Google Index untuk blog ni beza seratus dengan blog yang lagi satu tu. Blog lagi satu tu GI dia rendah sikit dari blog ni. Dari segi trafik dari Google, bezanya pun tak banyak. Tapi susah juga nak dibuat perbandingan sebab jumlah traffic untuk dot com dan dot com dot my beza tak banyak. Sekarang ni aku nak pilih satu je blog yang aku boleh fokus untuk aku terus update. Hmmm. Susahnyer nak pilih.

评论

此博客中的热门博文

Maksud Kod Di Penyata Resit ATM

Tarikh Tayangan Filem Melayu Terbaru

Pesan Dari Tuhan (Cereka Ahad TV3)