Постоянные читатели

on Leave a Comment

Buntu untuk memilih

Aku ade 2 blog. Lagi satu blog PR 0. Blog ni PR 3. Masalahnya walaupun PR 3, Alexa Rank dia berjuta-juta. Blog aku lagi satu tu Alexa Rank dia 400 ribu lebih je. Sekarang ni aku tengok Google Index untuk blog ni beza seratus dengan blog yang lagi satu tu. Blog lagi satu tu GI dia rendah sikit dari blog ni. Dari segi trafik dari Google, bezanya pun tak banyak. Tapi susah juga nak dibuat perbandingan sebab jumlah traffic untuk dot com dan dot com dot my beza tak banyak. Sekarang ni aku nak pilih satu je blog yang aku boleh fokus untuk aku terus update. Hmmm. Susahnyer nak pilih.

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg