Kesian kat aku

Kesian kat aku. Baru 1st time cash out Nuffnang. Tunggu punye tunggu, dekat sebulan lebih, tiba2 hari ni dia tulis 'no earning for payments' . Ingat lagi dugaan mase nak berblogging. Nak buke akaun nuffnang pun tak boleh. Ingatkan pasal ape la. Rupenye pasal browser tak up-to-date. Kesian kat aku. Internet ni pun bukan nak cakap yang browser aku tu dah lapok. Nasib badan...

Lepas register nuffnang dulu, trafik sehari beratus ribu lebih siap status Geli(glitteratti) , pun tak de pape earning. Agaknye lepas aku saje2 submit ticket, baru la si Nuffnang ni perasan blog aku. Tak lame pastu, setiap kali trafik, aku pun dapat la earning CPUV. Kalau tak earning CPC je. Tu pun ciput. Payah lak tu nak dapat.

Sekarang ni habuk pun tarak. Masuk angin keluar asap.Aku baru je submit lagi tiket tanye nape earning aku 'have been compromised'. Aku 'state' yang aku takde terlibat dalam 'fraudulent click'. Tapi aku sedar yang earning tu takkan dapat balik. Saje je antar sebab ade beberapa potong ayat dalam tiket tu yang agak 'sarcacism' in case earning tu aku tak dapat juga.

评论

此博客中的热门博文

Maksud Kod Di Penyata Resit ATM

Tarikh Tayangan Filem Melayu Terbaru

Pesan Dari Tuhan (Cereka Ahad TV3)