Постоянные читатели

on Leave a Comment

Kesian kat aku

Kesian kat aku. Baru 1st time cash out Nuffnang. Tunggu punye tunggu, dekat sebulan lebih, tiba2 hari ni dia tulis 'no earning for payments' . Ingat lagi dugaan mase nak berblogging. Nak buke akaun nuffnang pun tak boleh. Ingatkan pasal ape la. Rupenye pasal browser tak up-to-date. Kesian kat aku. Internet ni pun bukan nak cakap yang browser aku tu dah lapok. Nasib badan...

Lepas register nuffnang dulu, trafik sehari beratus ribu lebih siap status Geli(glitteratti) , pun tak de pape earning. Agaknye lepas aku saje2 submit ticket, baru la si Nuffnang ni perasan blog aku. Tak lame pastu, setiap kali trafik, aku pun dapat la earning CPUV. Kalau tak earning CPC je. Tu pun ciput. Payah lak tu nak dapat.

Sekarang ni habuk pun tarak. Masuk angin keluar asap.Aku baru je submit lagi tiket tanye nape earning aku 'have been compromised'. Aku 'state' yang aku takde terlibat dalam 'fraudulent click'. Tapi aku sedar yang earning tu takkan dapat balik. Saje je antar sebab ade beberapa potong ayat dalam tiket tu yang agak 'sarcacism' in case earning tu aku tak dapat juga.

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg