Постоянные читатели

on Leave a Comment

Tak payah la...

Aku cakap aku nak buat appointment. Dia cakap dah dekat nak abes sem baru nak. Dia guna perkataan 'hang' . Aku cakap aku busy. At least aku ndak juga telefon. Masalahnya gaji kau tu sebahagian dari orang-orang yang bekerja macam aku. Jangan la terlalu sacrastic sangat. Aku memang betul2 busy. Dah la aku ni babyface ala2 bebudak U . Tak payah la nak menyindir lagi. Aku pun ada perasaan. Ego aku tinggi. Ape la pengajar jenis macam tu. Tak faham aku.


0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg