Постоянные читатели

on Leave a Comment

Highlight Perlawanan Pembukaan WC 2014 Brazil VS Croatia semalam



Ini je video highlight yang aku jumpe. Ulasan dalam Bahasa Arab. Kebetulan semalam aku tak larat bangun. Dah subuh baru terjaga. Seperti yang dijangka, Brazil mengatasi Croatia. Bagi aku Croatia memang bukan calang-calang pasukan. Tapi kali ni Brazil juga memang banyak advantage kerana faktor tuan rumah dan juga penampilan pemain terbaik seperti Neymar.

World Cup kali ni aku predict Brazil jumpe Spain di final. Selama bertahun-tahun ni aku memang sokong Spain. Semenjak euro 2008. Mase tu tak ramai orang sokong Spain. Ramai yang meminati team seperti France, Italy dan German. Aku sokong Spaim mungkin kerana mase tu ade pemain yang aku paling minat dan pernah bermain di kelab Liverpool iaitu Fernando Torres. Aku peyokong setia Liverpool.

2010 pun aku masih sokong Spain . Untuk kali ni, aku rasa mungkin sukar. Piala Dunia mungkin akan kembali ke Brazil.

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg