Klip music video yang tak pernah gets old




Video klip muzik ni menceritakan tentang kekecewaan, pengkhianatan, ketidakjujuran, penipuan, penyundalan, pppuiihhh.

Semuanya berkenaan perempuan. (frust gile kenyataan aku ni).

Dah 10 tahun dah pun lagu ni. Mase aku awal 20-an dulu. Kenape la cepat sangat mase. Aku macam tak puas lagi. Bak kata David Aames. 'I only fall in love once'.

Mungkin aku tak boleh baca fikiran manusia. Tapi berbekalkan pengalaman yang ada, aku tahu kejujuran manusia. Adik-adik kat luar sane, abang ni mungkin nampak macam adik-adik je. Macam student college. Tapi adik-adik jangan suke berlakon. Sebab abang ade pengalaman .

Sekilas ikan di air, abang tahu ape yang adik-adik hajatkan. Abang pun pernah muda maa. Sekarang pun masih muda.

Tahun depan dah 32. Muda lagi....

评论

此博客中的热门博文

Maksud Kod Di Penyata Resit ATM

Tarikh Tayangan Filem Melayu Terbaru

Pesan Dari Tuhan (Cereka Ahad TV3)