Search (Don't Edit)

Постоянные читатели

Klip music video yang tak pernah gets old




Video klip muzik ni menceritakan tentang kekecewaan, pengkhianatan, ketidakjujuran, penipuan, penyundalan, pppuiihhh.

Semuanya berkenaan perempuan. (frust gile kenyataan aku ni).

Dah 10 tahun dah pun lagu ni. Mase aku awal 20-an dulu. Kenape la cepat sangat mase. Aku macam tak puas lagi. Bak kata David Aames. 'I only fall in love once'.

Mungkin aku tak boleh baca fikiran manusia. Tapi berbekalkan pengalaman yang ada, aku tahu kejujuran manusia. Adik-adik kat luar sane, abang ni mungkin nampak macam adik-adik je. Macam student college. Tapi adik-adik jangan suke berlakon. Sebab abang ade pengalaman .

Sekilas ikan di air, abang tahu ape yang adik-adik hajatkan. Abang pun pernah muda maa. Sekarang pun masih muda.

Tahun depan dah 32. Muda lagi....

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg

->