Постоянные читатели

on 1 comment

Kalau budak-budak lagi tak payah kerja la. Menyusahkan customer je....

Nasihat aku kepada budak-budak bawah umur 30 tahun agar diorang ni tak payah kerja la. Buat benda lain lagi bagus. Duduk umah tolong mak ayah ke apa yang patut.

Golongan macam ni biadap sikit. Marah-marah customer. Orang perak cakap 'bengkeng' .Orang Melayu cakap 'samseng'.

Duit nak tapi keje macam HARAM . Especially yang keje kat tempat yang tak payah ape-ape kelulusan sangat .Contohnya kat pawagam-pawagam, stesyen minyak, kiosk-kiosk, tempat tukar mata wang asing, restoran makanan segera macam McD dan KFC,  banyak lagi la. Tak tersebut aku..

Diorang ni emosi belum stabil lagi. Jiwa kacau. Tu yang suke marah-marah customer tu. Customer yang lebih tua macam aku ni pun kena marah. Sebab tu aku kate BIADAP.

Tiru macam aku. Baik je sifat. Siap bagi teguran membina lagi.

Kalau nak gaduh boleh je. Tapi kalau muke kau pecah kau nak ngadu kat bapak kau la, kat abang kau la, kat geng kau la. Tah-tah bapak ngan abang kau pun tak sokong kau, hahaha.  Geng kau pun berani sebab ramai je. Kalau kau eksiden moto mati katak tengah jalan 'time' tengah 'rushing' dengan polis, mayat kau terbiar jugak kat situ. Mati hidup bersama sangat la katakan.


Memang ade jugak yang dah baye pakcik makcik pun masih kepala angin marah tak tentu pasal. Tapi takkan kau nak panggil dia biadap? Dia otai bhai...kau tu yang biadap kau tak sedar.


Lagipun kes-kes macam ni kes terpencil je. Kes-kes masalah jiwa macam korang yang berlambak sebenarnya.

1 комментарий:

  1. hurm... habis tu nak tambah bilangan penganggur kt Malaysia ni? nak biar semua yg bawah 30 tahun tak perlu kerja hanya semata dgn alasan emosi tak stabil lagi? hahaha. kelakar lar awk ni.. saya rasa emosi awk yg tak stabil masa tulis post ni. sebelum post tak fikir ape.

    ОтветитьУдалить

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg