Search (Don't Edit)

Постоянные читатели

Mengapa bagus berkahwin dengan perempuan yang berkelulusan tinggi

Bagus berkahwin dengan perempuan yang berkelulusan tinggi berbanding suami sebab kalau perempuan tu kelulusan dia rendah, senanglah dia kena buli. Betul tak teori aku ni?

Bukan nak cakap perempuan ni senang kena buli. Perempuan kan lemah, jadi secara semulajadinya memang senang jadi mangsa.

Jadi baguslah kalau perempuan tu kelulusan tinggi sikit dari suami.

Kalau kelulusan pun takde, pastu tak sedar diri nak jadi 'queen control' pulak, memang sekejap je la. Jadi mangsa juga. Mangsa kahwin lagi satu. hehe

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg

->