Постоянные читатели

on Leave a Comment

Abang sado tak mahu aku bayar lebih

Tapi aku tak pasti la bangsa abang sado tu. Macam India. Kalau Melayu maaflah sebab aku tak pasti. Macam abang jugak la, tak pasti samada saya ni masih student ke dah keje.

Memang student pun ade yang dah keje. Yang sebaye student pun ade yang keje. Jual burger. Bukan keje? Takde kelulusan pun boleh je keje.

Tapi masalahnya aku ni dah pangkat abang long, bukan student lagi. 30 lebih maa. 30 apa? 30 tahun lebih . Bukan lebih bulan, lebih tahun. Tak percaya? Takkan nak kene tunjuk IC. Belum pernah lagi aku buat sampai macam tu semata-mata tak percaya berape umur aku. Persepsi aku kat orang yang mintak IC aku sebab tak percaya adalah DEGIL atau KEPALA BATU. Sebabnye dia susah sangat nak percaya, apehall.

Kalau sampai macam tu sekali tak percaya kat aku, mesti la aku akan ingat yang dia anggap aku ni penipu. Betul tak? Betul laa. Tak payah nak tipu. Eh sudah lah. Jangan bace lagi ape aku tulis kalau kau pun tak percaya.

OK. Aku cerita terus la. Aku ni umur dah 30 lebih. Tapi orang ingat aku ni baru 20 lebih. Mungkin juga lebih muda dari tu. Tak percaya? Sebab tak tengok gambar? Abis tu ko belum rase lagi nerake tu panas, ko tak percaya la?  Habis la. Tunggu kiamat dulu OK? Pas tu rase la sendiri.

Tadi aku bagi kat abang sado tu RM 10 sebab aku bukan student full time. Sekali abang sado tu sound 'lain kali kire student la'. Dia pulang balik kat aku RM 5 sebab aku student, dapat half price. Tapi abang sado yang sebelum ni cakap, kalau student part time tak dapat diskaun. Ahh, pening aku. Manusia , manusia.....

0 comments:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg