Search (Don't Edit)

Постоянные читатели

Macam ambil berat, tapi sebenarnya sakit mental

Ramai orang suke 'ambil berat' ke atas orang lain atas pelbagai sebab. Terbaru adalah pasal kemalangan yang menjadi buah mulut di seluruh negara.

Tahu la nak 'ambil berat' sebab ada manusia tak berdosa jadi mangsa. Habis engkau ingat orang macam aku yang tengah tulis dalam blog, yang takde kene mengena dengan mane2 pihak ni tak terase ke atas apa yang berlaku kepada 2 orang budak perempuan tu?

Aku pun terase sebak sangat dengan kemalangan dan nasib budak-budak tu. Tapi aku takde la menggelabah sangat sampai nak siasat, cari, lepas tu tuduh. (fitnah), tanpa usul periksa yang terperinci, telus dan teliti.

Aku harap jangan la sampai macam tu sekali. Nanti orang ingat kau ni asalnya seorang yang prihatin dah bertukar jadi seorang yang sakit mental. Cukuplah dengan mangsa yang telah terkorban. Jangan korban kan lagi nyawa lain yang tak berdosa dek kerana fitnah korang yang tah hape2 tu.

P.S : Golongan macam ni lah  punca masalah jadi lagi parah.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Sebarang komen membina adalah di alu-alukan.

Технологии Blogger.

Start Backlink Code

jubah murahFree Automatic Backlink

Entertainment Blogs
Entertainment blogs


tanda




Backlink Checker SEO Tool by monitorbacklinks.com
link directory


Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

link directory
Blogs Directory

Blogarama - The Blog Directory
Photobucket


Blogged.my
My Ping in TotalPing.com





Feedage Grade A rated





Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Search Engine


web directory
chrisrossell Blog
HQ Arts BlogsHQ Arts Blogs
Directory submission Test your Internet connection speed at Speedtest.net

pgrnk n ppp


Page Rank


В этом гаджете обнаружена ошибка

fdbrnr

Masukkan email anda untuk mendapatkan tips rahsia buat duit dengan internet.:

Sinopsis, Review, Informasi

ntwkblg

->